Upozornenie!

Vitajte na našej novej stránke! Treba sa znova registrovať . 

Získajte tým 5% zľavu!

 

Vpichovacia teplomer LaserLiner 082.429A 082.429A

Neohodnotené

Vpichovacia teplomer LaserLiner 082.429A 082.429A, 300 ° C (max), Škálované podľa: bez certifikátu

Dostupnosť Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
31.12.2024
Možnosti doručenia
Kód: 15285
32,62 € / ks 27,18 € bez DPH
Vpichovacia teplomer LaserLiner 082.429A 082.429A
Neohodnotené

Aplikácia ThermoControl ponúka rôzne funkcie pre sledovanie a dosiahnutie požadovaného stupňa prepečenia:1. Výber z rôznych pokrmov a mäsa s vopred nastaveným stupňom prepečenia2. Individuálne nastavenie teploty v jadre3. Časovo riadenéPokrmy a mäsa sú rozdelené na: hovädzie, bravčové, jahňacie, hydinové, ryby a až na 5 stupňov prepečenia rare, medium rare, medium, medium well, well donePrehľadné zobrazenie aktuálnej teploty / nastavenie a postupu - časovač - a funkcie alarmu s optickým a akustickým signálom.technické ŠpecifikáciePresnosť rozsahov merania ± 1 ° C (0 ° C ... 100 ° C), ± 2 ° C (-20 ° C ... 0 ° C / 100 ° C ... 150 ° C), ± 3 ° C (-50 ° C ... -20 ° C / 150 ° C ... 200 ° C), ± 5 ° C (200 ° C ... 300 ° C)technické parametreNapájanie Gombíková batéria CR 2035Teplota (max.) 300 ° CDĺžka senzora 90 mmHmotnosť 145 gVonkajšia dĺžka 40 mmTyp (výrobca) 082.429AVonkajšia výška 135 mmKalibrované podľa Bez certifikátuVonkajšia šírka 80 mmKategória výrobku vpichovacia teplomerVybavenieProfesionálne teplomer na grilovanie, varenie a pečenie pre stanovenie stupňa prepečenia / teploty jadra rôznych druhov mäsa, hydiny a rýb -vlastnosti2 vpichovacia čidlá pre meranie a sledovanie 2 pozícií a teplôtMagnety pre umiestnenie na pec alebo grilOdolný voči vysokým teplotám do 350 ° CDĺžka kábla teplotného snímača cca 1,1 mrozsah dodávky2x vpichovacia čidlo2x zástrčka meracích káblov2x navijak pre meracie káblebatérie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: